Nicolas Cage esittää Nicolas Cagea uudessa Nicolas Cagen elokuvassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen Nicolas Cage on esiintynyt uransa aikana yli 70 elokuvassa ja voittanut Oscar-palkinnon. Tänä vuonna hän on tehnyt näyttelijäsuorituksen kolmessa elokuvassa, joista yksi on nimeltään The Unbearable Weight of Massive Talent. Elokuva on kulttimaineessa jo ennen ilmestymistään.

Kyseessä on metafiktioelokuva, jossa kerrotaan Nicolas Cagen kuvitteellisesta urasta. Cagea esittää itse Nicolas Cage. Kyseessä ei siis ole omaelämäkertaelokuva aidosta Cagesta, vaan hänen kuvitteellisesta versiosta. Tämä hahmo on rahapulassa ja ajautuu epätoivoisiin ratkaisuihin. Lopulta Cagesta tulee vakooja.

Elokuvan traileri on ilmestynyt. Varsinainen elokuva ilmestyy huhtikuussa. Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Tom Gormican ja Kevin Etten. Tämä on elokuva, mikä jää historian kirjoihin.