Anna: Hannele Laurilla riittää vientiä – nuoret miehet ehdottelevat somessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen näyttelijä Hannele Lauri on ensi vuonna 70 vuotta täyttävä kaunotar. Hän on ollut elämässään naimisissa kaksi kertaa, mutta asunut kuluneet vuosikymmenet yksin kotona. Hän ei ottaisi enää miestä saman katon alle – vaikka tarjontaa olisi.

– Minua viehättävät arvoitukselliset, desperado-tyyppiset miehet. Elokuvissa ihastun aina niihin, jotka kuolevat jo alkumetreillä. Miehessä pitää olla särmää, kiltit toimistohiiret eivät saa viisariani värähtämään. Harrikoita ja harrikkamiehiä mää rrrakastan!, Hannele Lauri kertoo Anna-lehdessä.

Hän paljastaa, että huomattavasti nuoremmat miehet ottavat häneen yhteyttä sosiaalisessa mediassa. Lauri myöntää, että lähes seitsemänkymppisen miehet ovat hänen mittarinsa mukaan hieman iäkkäitä, mutta sekin riippuu täysin persoonallisuudesta. Hänen ihannemiehensä on itseään 10-20 vuotta nuorempi ja Al Pacinon näköinen.