IL: Näyttelijä Antti Reinin Facebook-tili suljettiin yllättäen – syy hämärän peitossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa Vares-elokuvista ja Karppi-sarjasta tunnettu Antti Reini on kohdannut yllättävän ongelman. Näyttelijän Facebook-sivu on yllättäen suljettu. Somejätti ei ole paljastanut toistaiseksi syytä tilin sulkemiselle.

Antti Reini kertoo tapahtuneesta ensimmäisenä uutisoineelle Iltalehdelle saaneensa epämääräisiä viestejä Facebookilta, minkä jälkeen tili sulkeutui. Näyttelijä yritti perustaa uuden tilin, jolle kävi kuitenkin samalla tavalla. Reinin mukaan hän ei ole ymmärtääkseen jakanut mitään mikä olisi voinut johtaa tilin sulkemiseen ilman ennakkovaroitusta.

– Onhan voinut käydä niinkin, että tilini on kaapattu, joku postaukseni on vaikka ärsyttänyt jotakuta ja siitä on tehty ilmoitus, tai joku on epäillyt tiliäni valetiliksi ja sen takia pyytänyt sulkemaan sen. Mutta miksi minulta ei ole kysytty mitään? Asia on ihan hämärän peitossa, Reini kuvaili.

Näyttelijän mukaan Facebook-tilin sulkeminen ei ole hänelle iso ongelma. Hän kuitenkin kuvailee somejättiä hyväksi kanavaksi esimerkiksi omien tekemisten markkinoimiseen.