Suomalaismies räjäytti Teslan dynamiitilla – julkaisi täystuhosta videot somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset Tiktokin käyttäjät ovat saaneet seurata jo jonkin aikaa valmisteluja, joiden tarkoituksena on ollut Tesla-sähköauton räjäyttäminen. Moni ei aluksi uskonut suunnitelmaa, kun taannoin videolla nähtiin mies kiinnittämässä yhteensä 30 kiloa dynamiittipötköjä valkoisen Tesla Model S -auton kylkeen. Nyt suunnitelma on kuitenkin toteutettu.

Auton omistaja Tuomas Katainen päätti räjäyttää auton, koska sen remontti olisi maksanut liikaa. Nyt nimimerkki Paukkujussi on julkaissut odotetun videon tempauksestaan Tiktokissa ja muissa somekanavissa. Videolla nähdään miten miehet laskevat louhoksella lähtölaskennan, jonka jälkeen valtava räjähdys hävittää sähköauton pieniksi palasiksi.

Nyt tempauksesta on julkaistu myös lyhytelokuva YouTubessa Pommijätkät-käyttäjätilillä. Siinä kerrotaan seikkaperäisemmin mitä Jaalan maalaiskylän louhoksella tapahtui. Varsinaisen räjäytyksen toteutti Pommi-Henkka. Varsinainen räjähdys kuvattiin usealla suurnopeuskameralla, joiden hidastuksia nähdään luonnollisesti myös videolla.

– Tämä on huikea tarina selkärankaisesta miehestä, joka päätti räjäyttää oman Tesla Model S autonsa. Mutta miksi ihmeessä joku tekee sellaista?

Katso video niin tiedät :) Kiitos kaikille videon tekoon osallistuneille, videon kuvauksessa kerrotaan.

@paukkujussi

##tesla ##models ##tuning ##electriccar ##supercar ##dynamite ##tiktok ##luxury ##fun ##tuningcar

♬ alkuperäinen ääni – Paukkujussi