Vappu Pimiä juhli aviomiehen 50-vuotissyntymäpäivää – supertähti mukana bileissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaisjuontaja Vappu Pimiän aviomies Teemu Huhtanen täytti taannoin 50 vuotta. Pariskunta juhlisti merkkipäivää paitsi Suomessa, myös Los Angelesissa. Vappu Pimiä jakoi Instagram-tarinoissaan kuvia lauantaina vietetyistä juhlista. Kuvista ilmeni muun muassa se, että paikalla oli maailmanluokan poptähti. Pimiä nähtiin yhteiskuvassa Black Eyed Peas -yhtyeen Fergien kanssa.

– Moni teistä oli bongannut meidän yllätysvieraan ja laittanut että ”OMG, onko tuo todella hän?”, niin kyllä. Fergie tuli kuokkimaan poikansa kanssa meidän juhliin, Pimiä kertoi Instagram-tarinassaan.

Pimiän mukaan Fergie on pariskunnan ystävän ystävä. Juontaja kuvailee poptähteä todella mukavaksi, ja kertoo tämän viihtyneen juhlissa sekä ihastuneen etenkin pariskunnan Selma-tyttäreen. Vappu Pimiä ja Teemu Huhtanen ovat aikaisemmin asuneet Los Angelesissa. Vuonna 2013 naimisiin menneellä pariskunnalla on kaksi lasta.