Onko tämä asu? Maailman kaunein vain vyö rintojensa peittona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Isosiskonsa Gigi Hadidin jalanjälkiä muodin pariin seurannut 24-vuotias supermalli Bella Hadid on onnistunut viime vuosina nousemaan maailman halutuimmaksi supermalliksi ja taannoin tutkijat selvittivät hänen olevan teknisesti arvioituna maailman kaunein nainen.

Nyt Bella Hadid on poseerannut kuvasarjassa, jossa hänellä ei ole yllään muita vaatteita kuin pelkät alushousut. Rintojensa peittona mallikaunottarella on pelkkä vyö, jota käytetään yleensä hieman toisenlaisiin tarkoituksiin.

Taannoin Bella osallistui Tre Piani -elokuvan ensi-iltajuhliin poikkeuksellisen rohkeassa asussa. Mustan iltapuvun etumus oli leikattu kokonaan avoimeksi ja intiimit yksityiskohdat peitettiin vain keuhkoja muistuttavalla suurikokoisella korulla. Näyttävän asun oli Schiaparellille suunnitellut Daniel Roseberry.