Kanye West lahjoitti 4 000 lelua kotikaupunkinsa lapsille: ”Moderni Joulupukki”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Chicagossa varttunut hiphop-tähti Kanye West on noussut otsikoihin hyvänteon merkeissä. Tänä vuonna tuoreen Donda-albuminsa julkaissut tähti on lahjoittanut suuren määrän leluja vanhan kotikaupunkinsa apua tarvitseville lapsille.

Chicagossa järjestettiin taannoin hyväntekeväisyystempaus, jossa kerättiin leluja vähävaraisille lapsille. Kanye Westin kerrotaan ostaneen tempaukseen noin 4 000 lelua, jotka jaettiin Englewoodin naapuruston lapsille ruoka-avun lisäksi sunnuntaina.

– Olen ylpeä siitä, että Kanye vastasi jälleen pyyntöön auttaa Englewoodin ja lähialueiden lapsia. Hän on tuttu taho yhteisössämme. Hänen läsnäolonsa tunnetaan aina naapurustoissamme ja hän rakastaa niissä vierailua, mutta tänä jouluna hän oli toden teolla moderni Joulupukkimme, hyväntekeväisyystempausta järjestämässä ollut Stephanie Coleman kuvaili ABC 7 -uutissivustolle.