Korealainen tyttöbändi levytti Nylon Beatin hitin – kuulostaako tämä tutulta?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu eteläcorealainen popyhtye Aespa on julkaissut kappaleen, joka saattaa kuulostaa suomalaisten korviin yllättävän tutulta. Dreams Come True -niminen kappale on nimittäin cover-versio Nylon Beatin vuonna 1996 julkaisemasta hitistä Rakastuin mä looseriin.

Aespa julkaisi kappaleen ja sen musiikkividen 20. joulukuuta. Video on keränynyt Youtubessa jo noin 20 miljoonaa katselukertaa. 1990-luvun popin henki välittyy Aespan versiossa paitsi varsinaisesta kappaleesta, myös esimerkiksi yhtyeen jäsenten tanssiliikkeistä.

Aespan Dreams Come True on jo kolmas eteläkorealainen versiointi Nylon Beatin hitistä. Maassa suuren suosion saavuttaneen Dreams Come Truen julkaisi nimittäin alun perin k-pop -yhtye S.E.S. vuonna 1998. Myöhemmin myös Girls’ Generation -nimellä Etelä-Korean ulkopuolella tunnettu SNSD julkaisi kappaleesta cover-version.

Nylon Beatin suosituimpiin hitteihin kuuluvaa Rakastuin mä looseriin -kappaletta on coveroitu myös Suomen ja Etelä-Korean ulkopuolella. Virossa kappaletta ovat coveroineet Ma armastan luuserit -nimellä Best B4, Mad-Masterz ja Smilers.