Miestä syytetään 18-metrisen sillan varastamisesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuukausi sitten kadonneen 18 metriä pitkän sillan arvoitus vaikuttaa ratkenneen Yhdysvaltojen Ohiossa. Viranomaiset ovat onnistuneet paikantamaan sillan, ja paikallista miestä syytetään sen varastamisesta.

Akronin poliisi löysi osissa olleen sillan yleisövihjeiden perusteella perjantai-iltapäivänä. Sillan varastamisesta syytetään 63-vuotiasta miestä. Viranomaisten mukaan miehen epäillään maksaneen sillan noudosta paikalliselle kuljetusyhtiölle.

Legomaiseksi rakennelmaksi kuvailtu Akronin silta sijaitsi Middlebury Run -puistossa paikallisen joen yläpuolella. Se poistettiin jotain vuosia sitten käytöstä restaurointia varten ja säilöttiin puiston alueelle. Rakennelma on Associated Press -uutistoimiston mukaan noin kolme metriä leveä ja kaksi metriä korkea.