Cocosta tuli tuhma joulumuori – asu ei jätä juuri arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin kertoi taannoin imettävänsä viisivuotiasta Chanel-tytärtään niin kauan kuin tämä sitä haluaa. Siviilissä pullantuoksuinen perheenäiti Coco tunnetaan kuitenkin julkisuudessa ennen kaikkea rohkeista kuvistaan ja uhreista kurveistaan.

Nyt Coco poseeraa joulun teeman mukaisesti rohkeassa ja hyvin niukassa joulumuorin asussa, joka ei liikoja paljasta pintaa peittele. Kuvallaan hän yrittää kertoa pyrkineensä olemaan kiltisti, mutta se ei ole mitä ilmeisimmin onnistunut.

Nicole Coco Austin kertoi taannoin lapsensa imetyksestä esimerkillisellä tavalla. Hän kertoi rakastavansa imetystä, vaikka sen alussa olikin hieman vaikeuksia. Perheen tuella hän suostui jatkamaan ja sitten siitä tuli ihastuttava rutiini, joka jatkuu yhä edelleen neljän vuoden jälkeen.