Sana yläosattomissa tonttulakki päässään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urbaania poppia ja räppiä yhdistelevä Sana julkaisi taannoin Viimeinen-singlensä, jonka merkeissä hän poseerasi rohkeissa kuvissa sosiaalisessa mediassa. Suomiräppäri viettää parhaillaan muiden suomalaisten tavoin joulua, ja on hieman valottanut perinteitään.

Yläosattomissa sosiaalisen median kuvassaan poseeraava Sana on jättänyt päähänsä tonttulakit ja kertoo pyrkivänsä jättämään puhelimen jouluna mahdollisimman vähälle huomiolle. Lisäksi hän aikoo käydä sytyttämässä kynttilöitä haudalle.

Taannoin Sana nähtiin poseeraamassa vaahtokylvyssä kylpyammeesssa. Samalla hän paljasti asuvansa useiden päivien ajan hotellissa ihan itsekseen.

– Pieni irtiotto arjesta ja vajaa viikko ihan vaan omassa seurassa hotellissa. Oon nauttinut päivittäin vaahtokylvystä. Hiljaisuus ja rauha tekee välillä tosi hyvää, Sana kirjoitti tuolloin.