Sara Sieppi viettää joulun yksin mökillä – Suomen tyylikkäin lumikolaaja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Sara Sieppi tunnetaan paitsi taannoisena Miss Suomena myös monien televisio-ohjelmien tähtenä. Nykyisin televisiossa Iholla-realitysarjaa tähdittävä neitokainen nähdään pian selviytymässä viidakossa uudessa realitysarjassa.

Parhaillaan Sara Sieppi kuitenkin viettää joulua mökillään poikkeuksellisesti yksin. Missikaunotar suuntasi taannoin ostamalleen mökille Helsingistä mukanaan jopa oma joulukuusi. Perhejoulu muuttui yksinoloksi vasta matkalla, mutta Sieppi suhtautuu tilanteeseen rennosti.

– Naapurit saattoi vähän Stadissa ihmetellä, kun pakkasin maasturin täyteen joulukuusta myöten. Ajomatkalla sain kuulla, että perhejoulusta tulisikin melkoinen hiljentymisen retriitti omassa seurassa, Sara Sieppi kirjoittaa.

– Oon aina ollut sitä mieltä, että itseäkin varten saa ja pitää panostaa. Monet jutut on useimmiten kiinni susta itsestä ja siitä, miten asioihin asennoidut. Kyl kannatti roudaa kuusi. Meil oli ihana joulu sen kans. Nyt jatkan elämää suklaakonvehtien ja sarjojen kaa. Mitään muuta ei ollutkaan sit tänään aikataulussa.

Samalla Sieppi julkaisi myös päivityksen, jossa hän on kokannut mökkinsä pihasta lunta omien sanojensa mukaan ”pienessä tällingissä”. Voidaan varmasti hyvällä syyllä todeta, että kyseessä on ollut vuoden tyylikkäin lumikolaaja, jos näin on tosiaan kuvan asussa tapahtunut. Otoksen yhteydessä Sieppi toteaakin, että kaikki on asenteesta kiinni. Siinä hän on oikeassa.