90 Päivää morsiamena -sarja ei petä koskaan – Jennifferin ihailija ilmestyy paikalle ja draama on valmis

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

90 Päivää morsiamena -sarjasta tutut Jesse Meester ja Jeniffer Tarazona ovat rakastuneet ja ryhtyneet parisuhteeseen. Jesse matkusti Jennifferin kotimaahan Kolumbiaan. Valitettavasti nainen ei ole kertonut ihan kaikkea Jesselle muun muassa parisuhteisiinsa liittyen.

Jenniffer ei ole kertonut Jesselle, että hän oli parisuhteessa heidän aloittaessa yhteydenpiton. Nainen valitsi silloin Jessen kahdesta elämässään olleesta vaihtoehdosta. Lisäksi Jenniferin elämässä on naiseen rakastunut latinomies nimeltään Cacua. Mies on aina haaveillut Jennifferistä romanttisessa mielessä.

Tilanne muuttuukin kiusalliseksi, kun Cacua saapuu samaan ravintolapöytään Jessen ja Jennifferin kanssa. Cacua tenttaa Jennifferiä, onko hän kertonut heistä Jesselle. Hollantilainen vaaleaverikkö ei aio jäädä tilanteessa alakynteen ja aikoo itse selvittää, mistä tässä on oikein kyse.

Molemmat, niin Jenniffer kuin Jesse, ovat olleet mukana sarjassa aiemmin, mutta eri yhteydessä. Jesse muistetaan draamapitoisesta suhteestaan Darcey Silvaan. Sen sijaan Jennifer on sarjassa esiintyneen Tim Malcolmin ex-tyttöystävä.