Miss Suomi Essi Unkuri hyytävällä videolla – biksuissa lumihankeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi Essi Unkuri edusti äskettäin Suomea Miss Universum -kilpailuissa Israelin Eilatissa, jossa missitittelistä kisaili kaunottaria 80 eri maasta. Valovoimainen Unkuri kilpaili upeasti, mutta finaalipaikka jäi kuitenkin tällä kertaa saavuttamatta ja Miss Universumiksi valittiin Miss Intia Harnaaz Sandhu. Perintöprinsessat olivat Paraguayn Nadia Ferreira ja Etelä-Afrikan Lalela Mswane.

– Tämä matka on ollut uskomaton. Neljä vuotta kovaa työtä, aherrusta, iloa, kyyneleitä ja ennen kaikkea suuria unelmia. Näiden neljän vuoden aikana olen löytänyt itseni, kasvanut aivan valtavasti ihmisenä, sekä löytänyt ympärilleni maailman ihanimmat ihmiset, Essi Unkuri kirjoitti kilpailun jälkeen.

Nyt Essi Unkuri on viettänyt joulua Vaasassa, jossa satoi jouluaattona päivässä kerralla yli 40 senttiä lunta. Unkuri otti lumi-infernosta kaiken irti, sillä hän vietti jouluaan muun muassa hyppäämällä biksuissa lumihankeen. Sen jälkeen lämmin palju odotti onneksi aivan vieressä. Tempaus päätyi tietenkin videona sosiaaliseen mediaan muiden ihasteltavaksi.