Nainen jäi kiinni rysän päältä – yritti murtautua sorkkaraudalla kellariin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi tavoitti taannoin Lahdessa kerrostalon yleisistä tiloista murtopuuhissa olleen naisen. Hänet löydettiin hätäkeskukseen tehdyn ilmoituksen perusteella. Poliisi kertoi ottaneen murtonaisen kiinni nopeasti.

– Poliisipartio sai sunnuntaina iltapäivällä ilmoituksen mahdollisesta kellarimurrosta Hennalassa sijaitsevassa kerrostalossa. Paikalle saapunut poliisipartio otti kerrostalon rappukäytävästä kiinni sorkkaraudalla varustautuneen parikymppisen naisen. Nainen oli yrittänyt murtautua kerrostalon kellaritiloihin sorkkarautaa apuna käyttäen siinä kuitenkaan vielä onnistumatta, Hämeen poliisista kerrotaan.

Naisen hallusta löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä pieni määrä epäiltyä huumausainetta. Nainen otettiin kiinni varkauden yrityksestä epäiltynä.