Selviytyjät-kurvitar Suvi Pitkänen poseerasi kylpylässä: ”Aamu-uinnilla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallina, kauneuskonsulttina ja DJ:a itsensä vuosikausien ajan elättänyt suomalaisjulkkis Suvi Pitkänen on julkaissut viime päivinä bikinikuvia Espanjan auringon alta. Taannoin Suvin loma meni pieleen sairastumisen vuoksi, mutta jouluksi suunta oli pohjoiseen.

Suvi on esitellyt joulun välipäivien menojaan sosiaalisessa mediassa, jossa hän poseerasi upeassa uimapuvussa Kylpylähotelli Rauhalahdessa, jossa hän oli suuntaamassa aamu-uinnille ennen matkan jatkumista kohti pohjoisen laskettelukeskusta.

– Jouluherkkujen sulattelu aloitettu aamu-uinnilla Kuopiossa, tää tuleva viikko vietetään Levillä rinteessä. Seuraavat 9h menee kuitenkin istumalihaksia treenaten autossa, Suvi kirjoitti maanantaina.