Vuodenvaihde lähestyy – osta juhlien nakit suoraan tuottajalta

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pienet lihateollisuuden perhe-, pienet- ja keskisuuret yritykset toimivat sinnikkäästi jättikorporaatioita vastaan tuoden työpaikkoja Suomeen puhtaan ruoan avulla. Tee tänä vuonna uudenvuodenlupaus, että ostat ainakin juhlanakit paikalliselta lhantuottajalta.

Lihakeskusliiton äskettäin teettämässä kuluttajakyselyssä 84 prosenttia vastaajista piti erittäin tai melko tärkeänä, että pienet ja keskisuuret lihanjalostusyritykset menestyvät Suomessa. Näistä pk-yritysten tuotteita suosivista peräti 96 prosenttia kertoo tärkeimmäksi syyksi halun pitää alan työpaikat Suomessa. Toiseksi tärkeimmäksi syyksi nousi tänä vuonna luottamus kotimaisten pk-valmistajien osaamiseen.

Ihmisen suosivat oman koti- tai mökkipaikkakunnan yrityksiä, tee sinäkin niin. Paikkakunnalle ja sen paikallisiin yrittäjin panostettu euro tuo sen moninkertaisesti takaisin. Oman alueen lihantuottajiin voit tutustua täältä tai paikallisessa REKO-jakelussa.