Flying Tigerin latureissa sähköiskun vaara – lopeta käyttö heti

Digi Koti & Asuminen · Tim Isokivi

Kauppaketju Flying Tiger Copenhagen on varoittanut mahdollisesta vaarasta, joka piilee yhtiön myymissä latureissa. Laturit saattavat joissain tapauksissa altistaa sähköiskuille.

Takaisinveto koskee valkoista ja mustaa Laturi 2,3 A Kaksois-USB EU -laturia mallinumeroilla 3024900 ja 3024901. Niitä on myyty 1. lokakuuta 2020 lähtien. Yhtiön mukaan laturin muovi saattaa pehmentyä, mikä aiheuttaa johtojen paljastumisen ja sähköiskun vaaran.

Kuluttajia on kehotettu lopettamaan laturin käyttö välittömästi ja palauttamaan se lähimpään Flying Tiger Copenhagen -liikeeseen. Tuotteen palauttaneet saavat ostoksesta täyden hyvityksen. Tiedotteen mukaan yhtiössä reagoidaan mahdollisimman nopeasti, mikäli jokin tuote ei täytä lakisääteisiä vaatimuksia.