Sami Kurosen uusi lemmikki valloitti fanienkin sydämet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaillaan Temptation Island -realitysarjan tuoretta kautta televisiossa juontavan Sami Kurosen kotiin saapuu pian uusi asukas. Juontajatähti on paljastanut hankkineensa uuden lemmikin, jota hän esitteli sosiaalisessa mediassa. Se valloitti paitsi Kurosen, myös fanien sydämet.

Uusi lemmikki on harmaan värinen british shorthair eli brittiläinen lyhytkarva -rotuinen kissa. Muutaman viikon päästä Kurosen kotiin muuttavalla kissanpennulla ei ole vielä nimeä, ja juontaja peräänkuuluttikin ehdotuksia sosiaalisessa mediassa. Uuden lemmikin kuvat keräsivät alle vuorokaudessa yli 10 000 tykkäystä ja valtavan määrän ihastuneita kommentteja.

– Nähtiin tänään ensimmäistä kertaa ja kun kiipesit syliini, veit sydämeni välittömästi! Vielä muutaman viikon saat kerätä emon rinnalla voimia tassuihin, mutta heti kun mahdollista pääset uuteen ja rakastavaan kotiin, Kuronen kirjoitti.