Vuoden eniten piratisoidut tv-sarjan listattiin – Disneyn Marvel-sarjat kärkisijoilla

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suoratoistopalveluiden määrä kasvaa jatkuvasti, mutta elokuvia ja sarjoja katsellaan myös edelleen runsaasti laittomin keinoin. Nyt TorrentFreak-sivusto on listannut vuonna 2021 eniten piratisoidut tv-sarjat.

Viime vuonna listan kärkisijaa pidellyt Disney+ -palvelun Mandalorian on pudonnut kärkikymmeniköstä kokonaan pois. Ensimmäisellä sijalla on sen sijaan toinen Disneyn suoratoistopalvelun sarja, Marvel-maailmaan sijoittuva Wandavision. Marvel-nimikkeet ovat listalla muutenkin vahvoilla, sillä yhtiön Loki, The Falcon and the Winter Soldier, Hawkeye ja What If… -sarjat sijoittuvat sijoille kaksi, neljä, viisi ja kuusi.

Kärkiviisikkoon mahtuukin vain yksi sarja, joka ei pohjaudu Marvelin sarjakuviin. Kyseessä on suosittuihin fantasiakirjoihin perustuva Netflixin The Witcher. Kymmenen kärkeen kirivät myös muun muassa Applen scifisarja Foundation ja animaatiosarja Rick and Morty.

  1. Wandavision
  2. Loki
  3. The Witcher
  4. The Falcon and the Winter Soldier
  5. Hawkeye
  6. What If…?
  7. Foundation
  8. Rick and Morty
  9. Arcane
  10. Wheel of Time