Mies rakasteli koiran kanssa – poikaystävä keskeytti puuhat

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridan poliisi on joutunut selvittämään erikoista tapahtumaketjua, kun Miltonin kaupungista tehtiin hätäkeskukseen ilmoitus pahoinpitelystä. Poliisi kertoo 58-vuotiaan miehen yllättäneen 33-vuotiaan poikaystävänsä John Millerin kesken lemmenleikkien, joissa toisena osapuolena oli perheen lemmikkikoira.

Mies oli vaatinut Milleriä tilille eläimiin sekaantumisesta, jolloin poikaystävä oli suuttunut silmittömästi. Hän löi uhria päähän ja vartaloon ja uhkaili lisäksi veitsellä. Pariskunta on seurustellut viiden vuoden ajan ja asuivat yhdessä uhrin äidin omistamassa omakotitalossa. Koiran kanssa läheisempää toimintaa harrastanut Miller lähti pakoon yhteenoton jälkeen, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisit paikansivat Millerin myöhemmin. Mies väitti kuulusteluissa miehensä yllättäneen hänet katsomassa miesten välistä aikuisviihdettä ja suuttuneen siitä. Hän kertoo miesystävänsä uhanneen metallisella tangolla, johon hän oli vastannut itsepuolustuksella ja nyrkeillä. Poliisit passittivat Millerin kaltereiden taakse odottamaan oikeudenkäyntiä 7.000 dollarin takuusummaa vastaan.