Anteeksi mitä? Hamsteri puri teiniä elokuvateatterissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Spider-Man: No Way Home -elokuvaa katselemassa ollut teini joutui taatusti odottamattomaan tilanteeseen Yhdysvaltojen Alabamassa. Häntä puri elokuvateatteriin jostain eksynyt hamsteri.

Ayden Whitton oli ystävineen odottelemassa näytöksen alkamista AMC-elokuvateatterissa, kun he huomasivat lattialla liikettä. Ystävykset luulivat sen aiheuttajaa ensin rotaksi. Jyrsijä kapusi Whittonin huomaamatta hänen lattialle laskemaansa popcorn-astiaan, ja pojan hapuillessa naposteltavaa hän tunsi jonkin purevan hänen kättään.

– Tunsin sen kädelläni. Ja sitten se puri minua. Käänsin popcorn-astian ympäri ja vangitsin eläimen sisään, Whitton kuvaili paikalliselle AL-lehdelle.

Whittonin onneksi jyrsijä oli rotan sijaan teatterissa päiväkausia viettänyt hamsteri. Teini ilmoitti asiasta henkilökunnalle, joka hyvitti hänen elokuvalippunsa ja popcorninsa. Hamsterin on paljastettu saaneen sittemmin uuden kodin elokuvateatterissa työskentelevältä henkilöltä.