Kulttuuri- ja liikuntaedut vanhenevat vuodenvaihteessa – jopa 20 prosenttia jää käyttämättä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monilta suomalaisilta voi jäädä vahingossa käyttämättä jopa satojen eurojen edestä työnantajilta saatuja etuja. Monien yritysten työntekijöille tarjoamat kulttuuri- ja liikuntaedut vanhenevat vuodenvaihteessa.

Epassin arvion mukaan jopa 20 prosenttia jaetuista henkilöstöeduista jää käyttämättä. Usein tämä johtuu siitä, että työntekijät sattuvat vain unohtamaan edun käyttämisen. Kulttuuri- ja liikuntaetu on kuitenkin monille tärkeä osa oman hyvinvoinnin edistämistä, ja niitä voi käyttää moniin palveluihin myös etänä.

– Epassin ja Eazybreakin etuja on käytetty tänä vuonna paljon kuntosalijäsenyyksiin, elokuvalippuihin, lasketteluun, kulttuuritapahtumien lippuihin sekä moniin verkkovalmennuksiin. Suosituimmissa palveluissa ei ole tapahtunut merkittävää muutosta, mutta niiden ostaminen on siirtynyt yhä enemmän verkkoon, kertoo Epassin Director of Payment Services Niklas Löfgren tiedotteessa.