Rita Oran vuosi vaihtui biksuissa rannalla – seuraajat innostuivat upeista kuvista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti Rita Ora on ollut koronakriisin aikana otsikoissa muun muassa rikottuaan koronasääntöjä, mutta myös rohkeiden kuviensa myötä. Tänä syksynä hänet nimettiin vuosisadan toistaiseksi soitetuimmaksi naisartistiksi. Sen lisäksi hän poseeraa sosiaalisessa mediassa usein upeissa kuvissa.

Tällä kertaa Rita nähdään poseeraamassa kameralle rannalla, jossa hän nautiskeli vuodenvaihteen tunnelmista biksuissa. Upeavartaloinen popkaunotar toivotti kuviensa myötä seuraajilleen hyvää uuttavuotta. Päivitys saikin hänen seuraajansa innostumaan, sillä se keräsi nopeasti yli 300 000 tykkäystä ja tuhansia kommentteja.

Taannoin Rita Ora kiinnitettiin yhtenä The Voice -sarjan Australian version tuomareista, joten hän vietti korona-ajoista merkittävän osan kengurumaassa kuvaten. Mallinmitat helposti täyttävä Rita voisi koska tahansa jättää musiikkialan ja ryhtyä täysipäiväiseksi malliksi, jos haluaisi niin tehdä.