TIS-Mattu paljasti seurustelevansa Joonaksen kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Temptation Island Suomi -realitysarja esitteli taannoin suomalaisille värikkään ja vauhdikkaan persoonan, Mattun. Kurvikas ja vauhdikas luonnonlapsi suuntasi viettelysten saarelle Japen kanssa, mutta sittemmin suhde ajautui karille. Mattulta on usein tiedusteltu uudesta suhteesta ja hänen olikin määrä pitää se salaisuutena, mutta toisin kävi.

Nyt Mattu on julkaissut sosiaalisessa mediassa päivityksen, jonka perusteella hän seurustelee nykyisin Temptation Island Suomi -ohjelmasta niin ikään tutun Joonas Ikosen kanssa. Joonas puolestaan osallistui aikoinaan ohjelmaan Pauliinan kanssa. Mattu ja Joonas nähtiin yhdessä jo kesällä, jolloin suhdehuhut lähtivät liikkeelle.

Mattu on käynyt Temptation Islandilla jo kaksi kertaa. Hän tarjosi ensimmäisellä Temptation Island Suomen vierailullaan katsojille hyvää viihdettä. Toinen vierailu saarelle kuitenkin floppasi, kun pari poistui nopeasti kuvauksista. Viime vuonna Mattu koki kovia, sillä hän sairasti koronan, mutta ehti toki nauttia vuodesta ja kuvata myös uutta televisiosarjaa.