Työntekijä jakoi kuvan ötököistä vaatteissa – kansainvälisen vaateketjun liike suljettiin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositun ruotsalaisen H&M-vaatekauppaketjun New Yorkissa sijaitseva liike on suljettu. Taustalla on myymälän työntekijän jakama kuva, jossa vaatteiden päällä näkyy pieniä ötököitä. World Trade Centerissä sijaitsevan myymälän työntekijä jakoi kuvat karusta näystä Twitterissä. Hän kertoo asiakkaan huomanneen myynnissä olleissa huppareissa täitä.

Työntekijän mukaan liikettä ei suljettu eikä työntekijöille ilmoitettu asiasta, vaan osasto jossa hupparit sijaitsivat suljettiin vähin äänin. TMZ-sivuston mukaan New Yorkin WTC:n H&M-myymälä on kuitenkin sittemmin suljettu. Yhtiön tiedotteen mukaan liike suljettiin varotoimenpiteenä tarkempaa tutkimusta varten. Toistaiseksi tiedossa ei ole, mistä ötökät pääsivät myynnissä olleisiin vaatteisiin.