90 Päivää morsiamena -sarjan Big Ed treffeillä – purskahti itkuun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

90 Päivää morsiamena -sarjassa esiintynyt Big Ed, eli Ed Brown, on Yhdysvaltojen San Diegosta kotoisin oleva pienikokoinen mies. Ed on tapaillut sarjassa esiintymisen jälkeen naisia, joista hän eniten kiintyi Liz-nimiseen neitokaiseen.

Valitettavasti suhde ei toiminut Lizin kanssa, joten Ed on päättänyt lähteä uudestaan treffailun maailmaan. Hänen ensitreffinsä 42-vuotiaan Mian kanssa eivät sujuneet täysin suunnitelmien mukaan. Ed näet purskahti itkuun Lizistä puhuessaan. Erosta oli kulunut vasta muutama kuukausi.

– Ehkäpä Edille tekee hyvää etsiä itsensä ja viettää aikaa itsensä kanssa omaan hyvinvointiin keskittyen, Mia jutteli kameralle, jonka mielestä on kuitenkin hyvä, että mies on päässyt eroon myrkyllisestä parisuhteesta.

Aiemmin Ed kertoi hakevansa seuraa peräti kuudelta eri treffisivustolta ja ikähaarukka oli 28–32-vuotiaat naiset. Hän rakastui taannoin filippiiniläiseen Rosemarie Vega -nimiseen naiseen. Sekään suhde ei toiminut.