Floyd Mayweatherilla yhä pinkka kunnossa – kello maksoi 18 miljoonaa dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eläkepäivistään nautiskeleva 44-vuotias nyrkkeilijälegenda Floyd Mayweather ei häpeile omaisuutensa esittelemistä. Mies on nyt julkaissut Instagramiin kuvan, jossa hän esittelee Louis Vuittonin ja Fornasettin yhteistuotannolla toteutettua asukokonaisuutta sekä uutta kelloaan.

– Pääsin huipulle ilman, että välitin muiden mielipiteistä, joten miksi aloittaisin nyt välittää? Maksoin 18 miljoonaa kellosta, Mayweather kertoo Instagramissa esitellen jalokivillä koristeltua ja hänelle varta varten teetettyä kelloa.

Parhaimmillaan miljoonia minuuteissa otteluistaan tienaava Floyd Mayweather tietää, kuinka luksuselämästä nautitaan. Hän on julkaissut Instagramiin lukuisia videoita ja kuvia elostelusessiostaan. Sen lisäksi, että hän tahkoaa rahaa, ei hän epäröi sen käyttämistä.