Poliisi hälytettiin Oslossa urheilijan siskon ovelle kirkumisen vuoksi – syy sai viranomaiset onnittelemaan

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joskus urheilukilpailut saavat aikaan niin voimakkaita tunteita, että jopa poliisi joutuu puuttumaan asiaan. Norjan poliisin Oslossa taannoin saaman hälytyksen taustalta paljastui kaikkien onneksi ilahduttava syy hätätilanteen sijaan.

Poliisi kertoo saaneensa hälytyksen, jonka mukaan Oslon keskustassa sijaitsevasta asunnosta oli kuultu voimakasta naisen kirkumista. Hädän sijaan nainen oli kuitenkin huutanut onnesta. Hän oli nimittäin juuri Sveitsin Tour de Ski -hiihtokilpailussa hopeaa voittaneen Mathilde Myhrvoldin sisko.

– Partiomme vaihtoi nopeasti poliisitilasta onnittelutilaan, Oslon poliisi kirjoitti Twitterissä.

Mathilde Myhrvoldin sisko Ida kertoi Norjan yleisradio NRK:lle säikähtäneensä hieman aseiden näköisiä esineitä pidelleiden poliisien saavuttua ovelleen. Lopulta kaikki kuitenkin päättyi huumoriin.