Koira katosi ilotulitteiden säikäyttämänä – sitten ovikellokamerassa oli odottamaton näky

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lemmikkien katoaminen aiheuttaa niiden omistajille suurta murhetta ja huolta, mutta onneksi toisinaan eläimet osaavat palata kotiin ominkin avuin. Joskus ne osaavat jopa käyttää ovikelloa. Mary Lynn Whitacren ja Ryan Washickin Rajah-koira karkasi taannoin kotinsa pihalta Yhdysvaltojen South Carolinassa.

Koira oli paennut säikähdettyään ilotulitusta. Pariskunta ehti huolestuneena julkaista katoamisilmoituksen Facebookissa, mutta seuraavana yönä kello kolmen aikaan tapahtui jotain yllättävää ovikellon soitua. Ovea avaamaan mennyt Washick toivoi Huffpost-lehden mukaan jonkun palauttaneen Rajahin kotiinsa.

Miehen yllätykseksi ovikellokamera paljasti kuitenkin koiran saapuneen itse ovelle ja painaneen ovikelloa kuonollaan. Likaisena kotiin palannut koira oli nukahtanut miltei heti stressaavien tapahtumien jäljiltä, ja lemmikin omistajat kertovat olleensa erittäin kiitollisia sekä iloisia Rajahin löydettyä tiensä takaisin heidän luokseen.