Malli Marjaana Lehtinen rohkeassa somekuvassa: ”Yleensä nää vatsamakkarat peitetään”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Marjaana Lehtinen on tullut tunnetuksi vuoden 2017 Miss Plus Size -kauneuskilpailun voittajana ja somevaikuttajana. Tähti on julkaissut Instagramissa kuvan kuntosalilta. Hän esittelee kuvassa vatsamakkaroitaan.

– Somessa on ihan liian vähän tätä. Kaikki ei aina oo sitä miltä näyttää ja yleensä nää vatsamakkarat peitetään sinne tiukkojen trikoiden alle, napa vedetään somekuvan ajaksi selkärankaan kiinni ja ollaan se hetki hengittämättä, jotta näyttää mahdollisimman hyvältä = hyväksyttävältä, Lehtinen kirjoittaa ja jatkaa:

– Me ollaan vaan ihmisiä ja kaikilla meillä on jonkinlaiset vatsa- ja selkämakkarat, vaikkei ne aina kaikissa kuvissa näy.

Lehtinen on aiemmin kertonut ärsyyntyvänsä viikottain saamistaan uteluista pianoon liittyen. Hän on kuntoillut ahkerasti ja laihtui taannoin 20 kiloa. Paino on vain numero – terveys on pääasia.