Muistatko Anna Kournikovan? Nykyisin yksi maailman kuumimmista äideistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Enrique Iglesiaksella ja tennistähti Anna Kournikovalla on kolme lasta. Tähtipariskunta sai vuosia sitten sitten kaksoset Lucyn ja Nicholasin, joiden lisäksi perhe kasvoi sittemmin myös Masha-vauvalla.

Nykyisin 40-vuotias Anna Kournikova on perhearjestaan huolimatta jatkanut malliuraansa, sillä hänet nähtiin äskettäin punaisissa biksuissa Venäjän Cosmopolitan-lehden kuvissa. Hän julkaisee usein kuviaan myös sosiaalisessa mediassa, jossa hänen seuraajansa voivat huomata Annan olevan edelleen maineensa veroinen kaunotar.

Enrique Iglesias ja Anna Kournikova viettävät nykyisin rauhallista perhe-elämää kolmen pienen lapsensa ja koiriensa kanssa. Aiemmin 45-vuotias latinotähti oli huolissaan siitä miten kaksoset tulevat suhtautumaan uuteen vauvaan. Perheellä näyttää kuitenkin menevän erinomaisesti. Mies on kuitenkin aiemmin kommentoinut, että kolmen lapsen ja kahden suuren koiran vuoksi heidän talossaan vallitsee toisinaan melkoinen kaaos.