Kohukaunotar paratiisirannalla – yksi kuvista liian rohkea someen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Devin Brugman noteerattiin viime vuonna usein lomakuvissaan yksin ja ystäviensä kanssa. Huippusuosittua muotiblogia kirjoittava kaunotar on nautiskellut rantalomillaan paparazzeilta saamastaan huomiosta, mutta julkaisee myös itse näyttävää kuvamateriaalia.

Nyt Devin on esitellyt upeaa vartaloaan biksuissa Fijin paratiisisaarella sijaitsevalla rannalla, jossa hän on nautiskellut vuodenvaihteen lomastaan antaumuksella. Ja tietenkin oma kuvaaja mukanaan. Otoksissa hyväntuulinen kaunotar nähdään muun muassa rantavedessä. Erässä kuvassa Devin nähtiin polvillaan suppilaudan päällä onkivapa kädessään, mutta erittäin rintava kuva kuitenkin poistettiin jostain syystä Instagramista sen saatua jo kymmeniätuhansia tykkäyksiä.

Yhdysvaltalainen Devin Brugman oli taannoin kollegojensa kanssa esittelemässä bikinimallistoja Mercedes Benzin Fashion Swim Week -tapahtuman yhteydessä järjestetyssä muotinäytöksessä. Näytöksen jälkeen kaunottaret suunnistivat rannalle, jossa Brugmanin asuvalinta oli esitellä liikaa paljasta pintaa. Siitä saakka paparazzit ovat olleet alituisesti hänen kintereillään uimarannoilla.