Diili-Sointu kurvikkaana somessa: ”Oli sotamaalit naamassa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä vuonna julkisuuteen toden teolla Diili-ohjelman voittonsa myötä noussut Sointu Borg on saanut viime aikoina runsaasti puhujapyyntöjä tilaisuuksiin, joiden kuulijoilta hän on saanut positiivista palautetta. Kauppatieteiden maisteri ei yleeensä piilottele kurvikasta vartaloaan esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, ja nyt hän poseeraa upeassa kuvassa kurvikkaana.

Nykyisin ympäri Suomea myös puhujakeikoilla kiertävä Sointu poseeraa somekuvassaan, joka on ikuistettu viikko sitten, joilloin hänellä oli omien sanojensa mukaan ”sotamaalit naamassa”. Joulua Sointu vietti muun maussa muassa Himangalla saunoen ja rentoutuen. Taannoin Sointu kertoi käyttäneensä koronakriisin aikana kaikki säästönsä ja palautteli pulloja kauppaan, kunnes tilanne muuttui Diili-ohjelman myötä.

– 1,5 vuotta sitten vedin persaukisena hernesoppaa himassa ja elin Kelan yrittäjän asumistuella. Tänään yhdessä isommassa palsussa heräsin siihen, että kyllä se elämä voi muuttua todella radikaalisti lyhyessä ajassa. Sunkin voi. Elämä on ollu puolivuotta täysin absurdia, Sointu Borg kertoo ja kertoi taannoin rohkaisevat terveiset seuraajilleen.