Tyttö tuli! Jasper Pääkköselle ja Alexandra Escatille syntyi lapsi – herkkä kuva someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen näyttelijä Jasper Pääkkönen ja hänen puolisonsa Alexandra Escat ovat saaneet perheenlisäystä. Perheen lapsi syntyi Pääkkösen sosiaalisen median päivityksen mukaan joulupäivänä. Näyttelijän mukaan äiti oli todellinen soturi ja meditoi itsensä läpi synnytyksen loppuvaihetta lukuunottamatta ilman kivunlievitystä tai lääkitystä.

Pääkkönen kertoi lisäksi, että sekä äiti että tytär ovat voivat hyvin. Päivityksensä yhteydessä Jasper jakoi seuraajilleen ihastuttavan kuvan pienokaisesta ruokailemassa. Taannoin Alexandra Escat jakoi Instagramissa kuvan, jossa hänet nähdään pitelemässä raskausvatsaansa sängyllä. Kuvatekstissä espanjalais-filippiiniläinen malli paljasti raskauden olevan jo loppuvaiheilla

– Raskauteni viimeinen täysikuu. En voi uskoa, että yhdeksän kuunkiertoa on jo kulunut. Tämä on ollut kaunis ja rikastuttava kokemus. En malta odottaa viimeistä yllätystä, parasta joululahjaa ikinä, laulaja Tanit Navarron Al Otro Lado De La Piel -kappaleen lapselleen julkaisussa omistanut Escat kirjoitti tuolloin.