Pidätetty pakeni liikkuvasta poliisiautosta – ujutti itsensä takaluukusta käsiraudoissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä leviää viraalina video, jolla nähdään poliisiautosta käsiraudoissa pakeneva pidätetty. Mies onnistuu kuin ihmeen kaupalla hyppäämään ulos liikkuvasta ajoneuvosta. Ennen pakomatkaa hän onnistuu keplottelemaan tiensä vapauteen auton takaluukun kautta.

Video on kuvattu Brasilian koillisosassa sijaitsevassa Alagoa Novan kaupungissa. Valvontakameran tallenne näyttää, kuinka mies putoaa poliisiauton kyydistä katuun ja pinkaisee nopeasti jaloilleen. Hänen onnekseen auto hiljentää vauhtia tiessä olevaan hidastetöyssyyn, mutta sen jälkeen jatkaa matkaansa. Viranomaiset eivät ilmeisesti huomanneet pakoa.

Sivulliset katsovat kummastuneina miehen menoa. Hänellä on edelleen käsiraudat kädessään, joten pakomatkan ensimmäinen etappi lienee niiden poistamiseen soveltuvien työkalujen luona. Tarina ei kerro, kuinka pidätetylle lopulta kävi ja onnistuiko hän pakenemaan poliisia lopullisesti.