Darcey Silva jatkaa elämää ilman Georgia – leikelty uusi ulkonäkö lohduttaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitysiskokset, Darcey ja Stacey Silva, ovat vierailleet Turkissa kauneusoperaatioissa. Matka oli merkityksellinen sekä heidän ulkonäkönsä että Darceyn parisuhteen kannalta. Nainen nimittäin jätti kihlattunsa Georgin ulkomailla ollessaan.

Georgi ei ole valmis luopumaan Darceysta. Koko draama sai alkunsa, kun Darcey otti yhteyttä Georgin ex-vaimoon selvittääkseen, missä heidän avioerotilanteensa menee ja miksi suhde kariutui. Georgi ei ymmärtänyt asiaa ja otti vastaavasti yhteyttä Darceyn ex-mieheen Jesseen. Soppa oli valmis ja parisuhde muuttui riitaisaksi.

Nyt Georgi on ymmärtänyt Darceyn tarkoitusperät ja haluaisi saada naisen sydämen takaisin. Hän kuitenkin ymmärtää, että luottamus on mennyt ja he molemmat tarvitsevat uuden alun elämässään. Darcey on onnellinen uudesta ulkonäöstään ja elämänvaiheesta.

– Tämä on ollut paras muutos elämässäni. Tunnen olevani voimaantunut ja vahva. Georgista eroaminen oli vaikeinta, mitä olen joutunut elämässäni tekemään. Minusta tuntuu, että hävisin rakkaudessa. Rakastan häntä edelleen ja se sattuu, Darcey itkee.

– Hän ei ansaitse sinua, sisko Stacey lohduttaa ja sanoo, että Darcey ansaitsee jotain paljon parempaa.