Ei voi olla totta! Satakiloiset siskot -sarjan Tammyn lihominen jatkuu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Satakiloiset siskot -sarja seuraa sairaalloisen lihavien sisarusten kamppailua ylipainoa vastaan. Sarjan uudella tuotantokaudella nähdään, kuinka laihduttamisessaan onnistunut ja sittemmin lihavuusleikkaukseen päässyt Amy Slaton jatkaa elämäänsä hiljattain syntyneen pienokaisen kera. Hänen siskonsa Tammy Slaton sen sijaan sahaa edelleen huomattavan ylipainonsa kanssa, eikä ole päässyt vielä edes lihavuusleikkaukseen.

Tammy oli kuntoutusklinikalla, jossa onnistui laihduttamaan 35 kiloa kahden kuukauden aikana. Nainen kuitenkin päätyi takaisin vanhoihin tapoihin kotiutumisensa jälkeen ja on sittemmin lihonut lähes kaiken takaisin. Tammyn lääkäri Dr. Eric Smith ei ole tyytyväinen ja mies on suorastaan turhautunut tilanteeseen.

Tammy ei ole noudattanut mitään lääkärin antamia ohjeita laihduttamisen suhteen. Tohtori Smith ihmettelee, kuinka saamaton Tammy voi olla, koska naisella hädin tuskin on muuta tekemistä elämässään kuin ylensyöminen. Nainen ei ole päivittänyt ruokapäiväkirjaansa, hän ei ole keskustellut säännöllisesti terapeutin kanssa, eikä ole kävellyt 75 askelta päivittäin. Ne eivät kuulemma ole hänen tärkeyslistansa kärkipäässä. Jos Tammy jatkaa huonoja elintapojaan samaan malliin, nainen tuskin elää kovinkaan monta vuotta. Hänen elimistönsä ei yksinkertaisesti enää kestä.