Star Trek -sarjan kuvaukset keskeytetty – 50 tuotantoryhmän jäsenellä korona

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Star Trek: Picard -sarjan tuotanto on joutunut rajuihin vaikeuksiin Yhdysvalloissa. Sarjan kuvaukset on jouttu keskeyttämään tuotannossa levinneen koronaviruksen vuoksi.

Jopa 50 Star Trek: Picard -sarjan tuotantoryhmän jäsenen koronatesti oli maanantaina positiivinen. Kyseessä oli sarjan tuotannon ensimmäinen päivä joululoman jälkeen. Tartunnan saaneiden joukossa oli The Hollywood Reporter -lehden mukaan sarjan näyttelijöitä.

Sarjan tuotantoryhmä on yksi television suurimmista. Siihen kuuluu jopa 450 henkilöä. Tämänhetkisten tietojen mukaan kuvusten on määrä jatkua tammikuun toisella viikolla.

Star Trek: Picard -sarjassa seurataan Patrick Stewartin esittämän Jean-Luc Picardin seikkailuja 20 vuotta Star Trek: Uusi sukupolvi -saran jälkeen. Sarjan ensimmäinen tuotantokausi on katsottavissa Suomessa Prime Video -palvelussa.