90 Päivää morsiamena -sarjan Big Ed sai exänsä takaisin – koskettava rakkauspäivitys

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

90 Päivää morsiamena -sarjassa esiintynyt Big Ed, eli Ed Brown, on Yhdysvaltojen San Diegosta kotoisin oleva pienikokoinen mies. Ed on tapaillut sarjassa esiintymisen jälkeen naisia, joista hän eniten kiintyi Elizabeth “Liz” Woods -nimiseen naiseen.

Valitettavasti suhde ei toiminut Lizin kanssa, joten Ed on päätti lähteä uudestaan treffailun maailmaan. Jo syksyllä oli liikkeellä huhupuheita, jonka mukaan Ed olisi uudestaan yhdessä Lizin kanssa. Julkisuudessa levisi tieto parin kihlautumisesta. Nyt Liz on vahvistanut asian omassa Instagramissaan.

– Rakastan sinua! Rakastan meitä! Ed, kiitos että teet minusta täydellisen. Alusta tähän päivään saakka, vaikka se ei ole ollut helppoa. Sinulla on sydämeni ainiaan, Liz kirjoittaa netissä.