Seiska: Nyt puhuu Helmi Loukasmäki – Dannyn kolmiodraama tuli yllätyksenä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen iskelmätähti ja musiikkineuvos Danny, eli Ilkka Lipsanen, palkkasi viime vuonna itselleen parikymppisen assistentin Helmi Loukasmäen. Neitokainen on viettänyt tiiviisti aikaansa 79-vuotiaan laulajan kanssa omasta vapaasta tahdostaan.

Viime viikolla otsikoitiin, että Danny on keskellä erikoista kolmiodraamaa, sillä Helmin lisäksi myös hänen entinen naisystävänsä Erika Vikman, haikailee miehen huomiota. Skandaalilehdelle jopa kerrotaan, että Helmin ja Dannyn välit ovat viilentymässä, mutta lempi leiskuu edelleen Erika Vikmanin suuntaan.

Helmi Loukasmäki on kommentoinut väitteitä Seiska-lehdelle. Hänen mukaansa elämässä ei ole mitään draamaa ja koko juttu tuli hänelle täytenä yllätyksenä.

– Hmph! Minulla ei ole ollut mitään aihetta luovuttaa paikkaani. Nyt on annettu ymmärtää, että roikkuisin täällä Kirkkonummella väkisin vasten muiden tahtoa, mutta se ei pidä paikkaansa. Tämä on ihan minun ja Dannyn yhteinen päätös, että olen täällä. Mitään aihetta paikkani luovuttamiseen ei siis ole, Helmi Loukasmäki kommentoi Seiskalle.

Loukasmäki työskenteli aiemmin Dannyn assistenttina, mutta sittemmin kyseessä on ollut puhtaasti ihmissuhde. Erika ja Danny erosivat syyskuussa 2020. Suhde päättyi syrjähyppyyn.