Anni Hautalalla hämmästeli Kanariansaarilla: ”Käsittämätön hinta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkijuontaja Anni Hautala on tullut tunnetuksi ennen kaikkea Radio Suomipop -kanavan Aamulypsy-ohjelman juontajana, mutta perheenlisäykset ovat vieneet hänet toistaiseksi muihin tehtäviin. Nyt Hautala on ehtinyt suunnata lomareissulle etelään, ja hän törmäsi Kanariansaarilla nopeasti lapsiperheille tuttuun ongelmaan.

Monet suomalaiset lapsiperheet ottavat Suomesta mukaan vaippoja, joita tietää tarvitsevansa lomareissulla. Vaipoissa on paljon eroja, joten kaikki vaipat eivät sovi kaikille. Jostain syystä Espanjan lomakohteissa vaippojen tarjonta on hyvin niukkaa, eikä niitä ole aina edes saatavissa lomakohteiden pienissä supermarketeissa. Tähän samaan ongelmaan myös Hautala törmäsi, joka kertoi tilanteesta sosiaalisessa mediassa.

Mitään varsinaista ongelmaa Annille ei asiasta ehtinyt syntyä, mutta hän äimisteli julkisesti miten vaippapaketti voi maksaa Espanjassa peräti 30 euroa. Ei siis ihme, että suomalaisperheet pakkaavat menomatkalle mukaan vaipppoja koko lomareissun ajaksi. Samalla käytön myötä matkalaukusta vapautuu sopivasti tilaa tuliaisille.