Tiktok-trendi toimii: Hampaat voi valkaista kolmella ainesosalla

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Kiiviä, kurkkua ja ruokasoodaa. Näitä aineita tarvitsee, jos haluaa valkaista hampaat kotikutoisesti. Kannattaa kuitenkin muistaa, että tahnaa ei kannata käyttää liian usein, jotta hampaiden kiille ei vaurioidu.

Tiktok-tähti Armen Adamjan on esitellyt netissä vinkin, jonka avulla hampaita voi valkaista kotikonstein. Sekoita kulhossa kaksi palaa kurkkua ja kaksi palaa kiiviä soseeksi. Lisää joukkoon ruokalusikallinen soodaa.

Tahnalla voi harjata hampaita kaksi kertaa viikossa. Vinkkivideo on julkaistu jo reilu vuosi sitten, mutta se kiertää yhä viraalina netissä. Hampaiden valkaisu on suosittua ja osa ihmisistä on valmiita maksamaan suuria summia valkoisen hymyn saavuttakseen.

@creative_explained Cucumber Kiwi Magic 🤩🌱 #whiteteeth #lifehack #hack #trick #tips #teethwhitening #natural #learnfromme #alwayslearning #magic #teeth #diy #wow #hacks ♬ HipHop – Instrumental – Glad2Mecha & Ill Treats