Josephine Skriver paljasteli uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Sports Illustrated -lehti valitsee joka vuosi malleikseen upeita kaunottaria ympäri maailmaa. Taannoin tanskalainen Josephine Skriver nimettiin vuoden tulokkaaksi julkaisun toimesta. Tänä vuonna Skriver toimii yhtenä Sports Illustrated -malleista.

Tällä kertaa Josephine keikistelee upeissa kuvissa uima-altaalla, jossa hän paistatteli päiväänsä kameran edessä muun muassa altaan reunalla yläosattomissa nojaillen ja biksujensa yläosaa riisuen.

27-vuotias Tanskalainen huippumalli Josephine Skriver on tullut vuosien saatossa monille tutuksi etenkin Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina. Nyt Skriver on kuitenkin todella onnellinen ja otettu pestistään Sports Illustrated -mallien riveissä ja näyttää olevan nainen oikealla paikalla.