Linnanmäen huvipuisto työllistää ensi kesänä 650 hupimestaria – haku käynnistyi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kuinka hienolta näyttäisikään ansioluettelossa maininta: Linnanmäen hupimestari 2022. Jos tämä on unelmasi, kannattaa työhakemus täyttää ennen tammikuun loppua. Helsingissä sijaitseva huvipuisto hakee yhteensä 650 kausityöntekijää kesälle.

– Linnanmäen Huvipuistoon valitaan jokaiseksi huvikaudeksi noin 650 kausityöntekijää, joista jokaista kutsutaan hupimestariksi, sillä heistä jokainen on mestari tuottamaan hupia. Hakea voi vaikkapa huvipuistopelimyyjäksi, kahvila- ja ravintolatyöntekijöiksi sekä myymälänhoitajiksi, Linnanmäeltä kerrotaan.

Linnanmäki tarjoaa kausityötä myös puutarhanhoitajina, järjestyksenvalvojina ja siistijöinä. Hupimestareita etsitään lisäksi tietysti huvilaitteiden käyttäjiksi, lipunmyyjiksi sekä ohjelmatyöntekijöiksi. Linnanmäen kausihupimestareista yli puolet ovat työskennelleet Linnanmäellä aikaisempina kausina, joten huvipuistoelämä houkuttelee vuosi toisensa jälkeen.