Jenna Jamesonin terveys romahti entisestään – huolestuttavia tietoja perheeltä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman tunnetuimmaksi aikuisviihdetähdeksi nimetty Jenna Jameson sairastui Guillain-Barrén oireyhtymään. Naiselle tehdyt hoidot eivät ole tehonneet ja hänen tilansa on kääntynyt huonompaan suuntaan. Jameson on halvaantunut, eikä pysty kävelemään.

– Jenna ei voi kovinkaan hyvin. Neurologi aikoo nyt tehdä enemmän testejä varmistaakseen, että Jenna sairastaa Guillain-Barrén oireyhtymää, Jenna Jamesonin aviomies Lior Bitton kertoo.

Jennan jalat ovat menettäneet lihaksia ja kaventuneet. Hän ei pysty kävelemään tai seisomaan. Nainen ei ole näyttänyt paranemisen merkkejä hoidoista huolimatta. Jameson oli tuntenut olonsa sairaaksi viikkojen ajan ennen sairaalaan joutumista.

Jennalla todettiin harvinainen, autoimmuunisairaus, jossa ihmisen oma immuunijärjestelmä vahingoittaa hermoja aiheuttaen lihasheikkoutta ja joskus halvaantumista. Oireet voivat kestää viikoista useisiin vuosiin. Nyt lääkärit yrittävät selvittää, onko kyseessä jotain muuta.