Lala Kent paljastaa: ”Randall Emmett petti useita kertoja”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Noin vuoden ikäisen Ocean-tyttären äiti ja realitytähti Lala Kent on kertonut, että hänen kihlauksensa lapsen isään, tuottaja Randall Emmettiin, on ollut yksi iso valhe. Nyt Lala Kent on selventänyt, että tietää Emmettin pettäneen häntä useita eri kertoja. Suhde kuitenkin päättyi heti sen jälkeen, kun Lala sai tietää miehensä olleen uskoton.

Mies on käytännössä ollut uskoton koko heidän parisuhteensa ajan sekä valehdellut varallisuutensa ja menestyksensä. Lala kertoo Andy Cohenin haastattelussa, että Randall Emmett aloitti pettämisen kun hän itse lopetti alkoholin käytön. Parisuhde kesti kolme vuotta.

Lala Kent kummastelee, että ei tajunnut miehensä olleen uskoton. Nyt jälkikäteen ajateltuna hänen olisi pitänyt huomata varoitusmerkit, kuten se, että mies ei mennyt minnekään ilman puhelintaan tai jättänyt sitä koskaan näkösälle.

– Pohjimmiltaan uskon, että olin parisuhteessa, joka perustui pelkästään valheisiin. Nyt olen vapaa ja voimakkaampi kuin koskaan aiemmin, Lala kertoi aiemmin.