Ohhoh! MTV-teiniäiti pidätettiin terroristisesta uhkauksesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuonna 2009 ensimmäiselle tuotantokaudelle MTV:n ohjelmassa 16 & Pregnant osallistunut Whitney Purvis on pidätetty. Syynä on naisen vuonna 2018 tekemä uhkaus lastensa isälle Weston Gosalle.

Whitney Purvis on pidätetty terroristisesta uhkauksesta. Hän menetti lastensa huoltajuuden lasten isälle Weston Gosalle vuonna 2018. Nainen uhkasi tällöin ampua Gosan aivot pihalle. Purvis pidätettiin viime vuonna.

Purvis ja Gosa saivat ensimmäisen lapsensa vuonna 2009 teini-ikäisinä vanhempina. Heille syntyi toinen lapsi vuonna 2014. Isä määrättiin lasten viralliseksi huoltajaksi 30.4.2018. Whitney maksaa miehelle elastusmaksua 353 dollaria kuukaudessa ja saa tavata jälkikasvuaan joka toinen viikonloppu, The Sun uutisoi.

Poliisi