Ruotsin miljonääriäiti Gunilla Persson talousvaikeuksissa – elää säästöillään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruotsin miljonääriäidit televisio-ohjelmasta suomalaisille tutuksi tullut realitypersoona Gunilla Persson on elänyt yksinhuoltajana vuosikausien ajan huolehtien Erika-tyttärestään ja Iris-äidistään. Nainen on nyt myöntänyt olevansa talousvaikeuksissa televisiosarjan kuvausten päätyttyä.

Gunillan Erika-tytär opiskelee nykyään yliopistossa. Toisin sanoen naisen silmäterä on muuttanut pois kotoa. Gunilla on jatkanut 95-vuotiaan äitinsä huolehtimisesta, mutta kaipaa säännöllisiä tuloja. Hän yrittää myydä palveluitaan muun muassa Memmo-sovelluksen kautta. Ideana on, että Gunillalta saa tilattua henkilökohtaisen videotervehdyksen rahaa vastaan.

Naisella on kertomansa mukaan myös säästöjä, mutta hän ei tiedä tarkkaa summaa. Gunilla luottaa siihen, että elämä kannattelee. Hän on ylpeä, että Erika-tytär on oppinut elämään siten, että raha ei ole itsestäänselvyys, Aftonbladet raportoi.