Marika Fingerroos ei rintavakoaan peittele: ”Olispa taas jo kesä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuuden valokeilassa jo vuosikymmeniä paistatellut salarakas ja kohukaunotar Marika Fingerroos on jättänyt viime vuosina varsinaisen pintajulkisuuden taakseen ja esitellyt elämäänsä lähinnä vain sosiaalisessa mediassa. Fingerroos on jatkanut myös joulun aikaan totuttuja poseerauksia varsinkin miespuolisten seuraajiensa iloksi.

Tällä kertaa takavuosien salarakas on poseerannut upeassa kuvassa tiukassa punaisessa topissa, joka nostaa hänen etumuksensa vääjäämättä pääosaan. Arkistokuvansa yhteydessä Marika kiteyttää varmasti monen seuraajansa ajatukset siitä, että odottaa jo kuumeisesti seuraavaa kesää. Eikä varmasti ole ainoa.

– Olispa taas jo kesä. Todellisuudessa makaan sohvalla peiton alla teamsissa, kuunnellen markkinoinnin kurssia. Mitäs sulla on tänään kuvioissa? Marika Fingerroos kysyy seuraajiltaan.

Kohukaunottaren vuodet jo taakseen jättänyt Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.